Bélavári Balettiskola

Őrmezei Közösségi Ház
2023.03.27 17:08

Bélavári Balettiskola

         

Vezeti: Bélavári Panni, balettmesternő (Telefon: +36 20 411-1041)

Foglalkozások:
- hétfőn és szerdán 16-17 óráig kezdő
- hétfőn és szerdán 17-18 óráig haladó

Tandíj: 1800,- Ft/alkalom, illetve 12 500,- Ft/hó

Beiratkozás: folyamatosan a helyszínen!

Minden mozgás alapja a klasszikus balett. A test és a lélek egyensúlyának fenntartásához elengedhetetlen. Egy kifinomult mozgáskultúra elsajátítása, a megfelelő izmok átformálása és egy testtudatos táncismeret kialakítása az alapoktól kezdve. A tánc és a muzsika kapcsolata a klasszikus műveltség felé tereli észrevétlenül is a gyermekeket. Kitartásra, koncentrációra, türelemre nevel, mely tudás ma már az élethez nélkülözhetetlen. Testük építése mellett játékosan tanulnak zenéről, irodalomról, színházról (improvizatív játékok).

  

Mindenki kipróbálhatja magát négy éves kortól felső korhatár nélkül. A klasszikus pedagógiai hagyományokra alapozó mester irányítását követve a kitartó szorgalommal gyakorló növendékek saját személyiségüknek olyan vonásait is fölfedezhetik, amelyek eddig önmaguk előtt is rejtve maradtak.

 

Óráinkon fizikai képességeiket tovább fejleszthetik, az elmélyült művészi munkára alkalmas szellemi és lelki adottságaikat kiművelhetik, csiszolhatják. Minden foglalkozáson, olyan gyakorlatokat végeznek a növendékek, amelyek önbizalmat növelő, esztétikus mozgáskultúrát fejlesztenek.

 

Bélavári Panni balettmesternő már több évtizede tanít Őrmezőn.

Tanítványai voltak: Felméri Lili, aki ma már elismert balett művész, Trokán Anna és Trokán Nóra, akik keresett színművészek.

  

Ha nem lesz a tanítványa művész, akkor az élethez fog kapni útravalót, amitől több lesz. Megismeri és megszereti a zenét, a mozgást, a színházat, a tanulást, a küzdeni tudást.

   

Szeretettel várjuk a leendő tanítványokat!

© KözPont Újbudai Kulturális Nonprofit Kft., 2023 | Minden jog fenntartva.