Az idei Tízpróbás családi piknikünk jobb nem is lehetett volna!

Őrmezei Közösségi Ház
2023.05.25 15:55

Napsütés, szép idő, sok mosolygós gyerkőc és felnőtt, játékok, fellépők, finomságok társaságában köszöntöttük a nyarat Őrmezőn! 

Szuper délutánt töltöttünk együtt május 20-án a Cirmos utcai posta előtti parkban és a Cirmos ligetben! Megtöltöttük élettel és izgalommal Őrmezőt!
Érkezett hozzánk egy mini cirkuszi sátor, melyben a Tintaló Társulás szórakoztatta a gyerekeket.
Ellepték a környéket a tündérek és mindenféle díszes arcú kölykök - ugyanis arcfestőnk is volt.
A vattacukor és a kürtőskalács illata egész délután belengte a teret, aminek eredménye sok finomságot majszoló gyerkőc, fiatal és felnőtt lett.
A műsorról a Holdviola és Szívvirág Majorett csoportok, a Masters SE és a Favorite Dance School táncosai, a Petőfi Musical Stúdió fiataljai, valamint végezetül a Picuri Muri formációja gondoskodott.
Gondoltunk a legkisebbekre is; Dulai Rita (kerekítő) és Mátyás-Karácsony Zsuzsanna (ringató) is kitelepültek foglalkozásukkal a Piknikre.
Az ügyeskezű, kreatív egyének gyönyörű virágos, madárkás nyárköszöntő kézműves munkákat készíthettek a délután folyamán.
Végső, de nem utolsó sorban pedig három helyszínen is megmérettethették magukat a belevaló családok; Tízpróbás akadályversenyünk sok feladattal várta a bátor vállalkozókat, akiknek a jól megérdemelt Moments nápolyit az IDC Hungária Kft biztosította.
Árusaink (ManóAnyu, PolyPerfectPieces, Panka Kuckó) is szebbnél szebb termékeket kínáltak - az ŐKH dolgozóin biztosan láthattok új fülbevalókat mostanság...
Köszönjük minden szervezőnek, önkéntesnek, résztvevőnek a közreműködést, a közösen eltöltött délutánt!
A hangulatot pedig mi sem adhatná vissza jobban néhány fényképnél! 
(Facebook oldalunkon további képek is találhatóak!) 

© KözPont Újbudai Kulturális Nonprofit Kft., 2023 | Minden jog fenntartva.