Callanetics

Őrmezei Közösségi Ház
2023.03.27 17:19

Női alakformáló, tartásjavító gyakorlatok egy-egy izomcsoportra koncentrálva, az intimtorna elemeivel bővítve.

   

Foglalkozások: kedd 08:30 - 09:30 óráig és 19 - 20 óráig,

                           csütörtök 8.30 - 9.30 óráig,

Vezeti: Tauzin Csilla oktató (06-20-546-1286)

Részvételi díj: 2100 Ft/alkalom, vagy 14400 Ft/8 alkalom

A test mélyizmait ismétlődő, kis mozgásokkal, egyéni ütemben rugalmasítjuk, szálkásítjuk. A kontúros izmokkal, arányos, nőies alakot tudunk elérni, képzett oktató irányításával. A gyakorlatokat egy-egy izomcsoportra koncentrálva végezzük, növelve az izommunka intenzitását, anélkül, hogy a kimerültségig elfáradnánk. Természetesen az izomcsoporthoz kapcsolódó testrészt és annak izmait is átmozgatjuk. Az alakformálás mellett a módszer fontos része a tartásjavítás is. A felsőtest izmainak erősítésével magabiztos, szép tartást érünk el, ezzel együtt enyhítjük derék- és hátfájásunkat is. Az intimtorna elemeivel bővítve igen erős az egészségvédő hatása, azáltal, hogy a "női izmok" edzése is előtérbe kerül.

- fontos szerepe van az inkontinencia megelőzésében,- szülésre való felkészülésben,- segít a hasi műtétek, valamint a szülés utáni felépülésben.

A gyakorlatokkal az izmok külső rétegeit is dolgoztatjuk. Ezeket a gyakorlatokat nagyobb mozdulatokkal, esetenként ütemadással, eszköz használatával végezzük, szem előtt tartva a callanetics alapelveit. Az izmok mély- és külső rétegeinek egyidejű dolgoztatásával, az eredmény is gyorsabban érezhető és látható.

© KözPont Újbudai Kulturális Nonprofit Kft., 2023 | Minden jog fenntartva.